timetable

15:00

16:00

17:00

18:00

19:00

20:00

21:00

22:00

23:00

24:00

15:00 – 16:00

16:00 – 17:00

BOEF

17:00 – 17:30

17:30 – 18:00

18:00 – 18:45

18:45 – 19:15

19:15 – 20:00

20:00 – 20:45

20:45 – 21:15

21:15 – 22:00

22:00 – 23:00

23:00 – 24:00

ZATERDAG 23 JULI 

Kestified

Een 21-jarige gepassioneerde deejay uit Kortrijk, die gestaag maar zeker België verovert!

 

Kestified combineert naadloos alles wat een lekkere groove heeft. Van broken beat tot jazz, van hip hop tot house, … zolang het maar goede muziek is. Dit resulteert in wilde, interessante en zeer energieke DJ sets.

 

Hoewel hij zijn verstand lijkt te verliezen achter de DJ booth, blijven zijn mixing skills alom bekend en zijn song-selectie altijd on point.

ZATERDAG 23 JULI

Eagl

Met meer dan 15 jaar dj- ervaring en meer dan 1000 shows op de teller, is Eagl klaar om de stage op REFEST in vuur en vlam te zetten! Hoewel zijn roots in hip hop liggen, zal je hem al snel een ‘high energy’-set zien spelen zonder labels.

 

Als mede oprichter van Onbespreekbaar in 2020, een groot mentale gezondheid platform, heeft Eagl één doel: Connecteren met het publiek met hopen positieve energie en een feelgood mentaliteit. Zijn set op REFEST wil je dus niet missen!

ZATERDAG 23 JULI 

DJ Yones

DJ Yones is een Belgische DJ en ondernemer met Marokkaanse roots en staat bekend om zijn geweldige energie en brede muziekstijl.  De manier waarop hij verschillende genres combineert, zal je keer op keer verbazen. Van new/old school Hip Hop en R&B tot Dancehall en Nederlandstalige muziek, maar net zo goed Electronic Dance met een toets van House: Dj Yones kan het allemaal. Hij wordt wel vaker vergeleken met een cameleon, aangezien hij zich steeds weet aan te passen aan zijn publiek.

 

Sinds de start van zijn carrière in 2016, heeft Yones al opgetreden op allerlei gelegenheden. Van feestjes tot optredens in de entertainment sector en zelfs business industrie. Daarnaast is hij vaste DJ in de Carré, één van de grootste clubs in België, en draait hij geregeld in andere grote Belgische clubs. Daarnaast heeft hij al op podia van verschillende grote festivals in België en Nederland gestaan

 

In 2018 tourde hij samen door Europa met The Underachievers waar hij de support act verzorgde in landen zoals Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Finland, Zweden, Duitsland, Ierland, Oostenrijk, Noorwegen, Tsjechische Republiek, …

 

Gekend om zijn beats waarop je niet kunt blijven stilstaan, zal DJ Yones van REFEST een spetterend dansfeest van maken!

Saturday 23 JULY  

Yung mavu

Yung Mavu ging in 2017 viraal met zijn eerste single ‘Black Magic’, een op Harry Potter gebaseerd rapnummer dat hij zelf schreef en waarmee hij zowel nationaal als internationaal YouTube records brak. Intussen wordt Yung Mavu, aka ‘Europe’s Golden Boy’, gezien als één van de grootste beloftes in de Europese hiphopwereld.

 

In 2019 werd hij opgepikt door het independent label 32WORLDWIDE en bracht hij samen met producer Chuki Beats een eerste EP ‘Hi’, Im Pierre’ uit. Een aantal maanden later werd opvolger Matter of Time uitgebracht, waarvan de nummers ‘OEF’ en ‘Nobody Like You’ door verschillende radiozenders werd opgepikt.

 

Volgend op dit succes werd in de herfst van 2020 zijn derde project By Any Means uitgebracht waaruit de hitsingle ‘Fuego’ voort vloeide. Later volgde ook nog de Luxury Denim-ep waarop hij onder meer samenwerkte met de Amerikaanse rapper Valee.

 

Met songs als ‘Madonna’, ‘Nobody Like You’ en ‘Yaya Touré’ verzamelde hij inmiddels miljoenen streams. Samen met producer Chuki Beats releaste hij onlangs zijn nieuw project ‘Matter Of Time 2’.

Zaterdag 23 JULI  

zoey hasselbank

Zoey Hasselbank startte haar carrière in 2015 en slaagde erin om haar stempel te drukken bij de grootste Belgische clubs. Haar muzikale universum bestaat voornamelijk uit dark & trill US hip-hop.  

 

Dankzij haar uitstekende kennis van de hip-hop cultuur en freestyle skills tijdens sets, slaagt ze er in om zich als geen ander aan te passen aan haar publiek. Hierdoor creëert ze elke keer op keer een unieke sfeer waarbij ze inspeelt op wat het publiek wilt en de zaal mee te krijgen in haar magische muzikale wereld.  

 

Niet alleen is Zoey Hasselbank een gekende club DJ, maar draaide ze ook al voor verschillende merken op grote events in de mode industrie. Daarnaast is ze ook de vaste tour DJ van de Franse zanger ‘Shay’. 

ZATERDAG 23 JULI 

Frenetik

De Congolese rapper Frenetik uit Brussel is slechts 21 jaar oud, maar rapt met een ervaring van iemand die al snel volwassen is geworden. Dit komt omdat hij de dingen met een grote intensiteit ziet, beleeft en voelt, waardoor hij keer op keer zijn publiek weet te raken. Zijn muziek? Een scala aan emoties, variërend van duister tot licht, die keer op keer schokken, raken en intrigeren…maar die je nooit onverschillig laten.

 

Want dat is exact wat rap voor Frenetik betekent: de kunst om woorden te gebruiken om de waarheid te vertellen, zoals de artiesten die hem tijdens zijn jeugd inspireerden (Lino, G.A.N., Youssoupha,…) en de echte Amerikaanse hiphop-iconen (Nas, Tupac, Biggie) die dagelijks in zijn ouderlijk huis te horen waren. 

 

Tijdens een freestyle-sessie ontmoette hij de groep Jeunes Boss, en al snel besloten ze samen aan de slag te gaan om een nieuwe sound te creëren. Vanaf het eerste nummer – La Matrice – werd de stijl meteen duidelijk: Een zware stem, scherpe teksten, een moderne stijl en dit zonder toe te geven aan de populaire trends. En mét resultaat, want het nummer leidde ertoe dat het BlueSky label (Gianni, LMB, Heezy Lee,…) hen tekende.

 

In 2020 bracht Frenetik vervolgens ‘Brouillon’ uit. Een zeer geslaagde eerste release met ijzersterke songs zoals Virus BX19, Disorder en Trafic. Stuk voor stuk scherpe nummers die moeiteloos een nieuwe, frisse wind doen waaien binnen de Franse rapscene, en waarmee hij bovendien twee prestigieuze ‘Colors’ freestyles won.  ‘Infrarouge’, een track die hij voor één van deze sessies opvoerde, haalde reeds 1.4 miljoen views en is bovendien de eerste single van zijn nieuwste project ‘Jeu de couleurs’. Ondertussen heeft de Brusselse rapper ook getekend bij Sony’s nieuwe dochteronderneming Epic Records.

 

Jeu de Couleurs vormt voor de Franse rapper dé manier om zichzelf aan de wereld te tonen: Doorheen de 14 tracks gebruikt de rapper verschillende stemtimbres om zijn emoties weer te geven, die vaak erg donker zijn. Frenetik omringde zich voor de productie met de crème de la crème van de industrie: Zo gaven o.a. NegDee, Twinsmatic, Chuki Beats, Dolfa, BBL, MOC, Guapo du Soleil, Richie Beats, La Miellerie en zelfs Sofiane Parmart hier mee vorm aan. 

 

Intussen is Frenetik niet meer weg te denken binnen de Belgische hiphopscene, en op 23 juli staat deze beloftevolle artiest  op de stage van REFEST! 

ZATERDAG 23 JULI

Antoon

Al van jongs af aan was Antoon bezig met maar één doel: muzikant worden. In 2020 tekende Antoon als eerste artiest bij Big2’s label Dreamteam Music en bracht hij zijn debuutalbum De Nacht Is Van Ons‘ uit. 

 

Antoon ging helemaal van de grond met zijn hit ‘Hyperventilatie’ dat tot nu toe al 26 miljoen (!) streams haalde en kreeg hiervoor ook een gouden plaat. Antoon kreek massaal radio support in Nederland en behaalde in 2021 59 miljoen streams. Om het nog gekker te maken verkocht Antoon ook Paradiso (Amsterdam), Paard (Den Haag), 013 (Tilburg), .. volledig uit.

 

De 19-jarige artiest komt uit de omgeving van Hoorn en begon al op jonge leeftijd met het spelen van drum en klassieke piano. Op zijn vijftiende zwaaide hij af van het VWO om als allerjongste kandidaat ooit op de Herman Brood Academie te worden aangenomen.

 

Antoon combineerde vanaf toen in zijn producties de 80’s/Disco invloeden die hij vanuit thuis heeft meegekregen, met EDM en langzaam aan kwamen daar ook HipHop invloeden bij. Hieruit ontstond zijn eigen, unieke stijl die een combinatie is van HipHop en Pop muziek. 

 

ZATERDAG 23 JULI 

hakimm

Verdwalend tussen de imposante platencollectie van zijn vader was het een zekerheid dat deze born and raised Limburger met Marokkaanse roots ooit ook zélf de crowd aan het dansen zou krijgen.  

 

Achter de schermen: een coördinator van verschillende muziek, tv en radio events. 

 

Achter de decks: een energieke bos opverende krullen en een onuitputtelijk arsenaal aan ‘bangers’. Van old school, over dance hall en Nederlandstalige hiphop, tot de nieuwste trap en trill, Hakimm krijgt ze verleidelijk aan het bouncen. 

ZATERDAG 23 JULI

Snelle

Singer-Songrapper Snelle (Lars Bos) tekende in 2017 als jong talent bij AT Bookings. In 2018 was hij te zien in 101Barz, hier werd hij door presentator Rotjoch bekroond als Nederlands meest talentvolle rapper en werd hij al snel bekend als rapper bij het grote publiek.

 

In 2019 bracht Snelle ‘Scars’ uit en kreeg hij nationale bekendheid met zijn mega hit ‘Reünie’. Ter ere van zijn vierentwintigste verjaardag, verscheen dit jaar ook zijn album ‘Vierentwintig’, dat binnen 24 uur goud werd.

 

In het volgende jaar zette Snelle het succes door, hij bracht het liedje ‘Smoorverliefd’ uit. Op deze #1 hit volgde gelijk de volgende: ’17 Miljoen Mensen’ met Davina Michelle, ‘Kleur’, ‘De Overkant’ met Suzan & Freek, ‘In De Schuur’ met Ronnie Flex en ‘Papa Heeft Weer Wat Gelezen’ met Thomas Acda uit. Met al deze pakkende muziek werd Snelle in 2020 tot Spotify’s meest gestreamde artiest in Nederland bekroond.

 

Ook in 2021 zette Snelle mooie stappen: hij won een Top40 Award voor Beste Artiest en ontving een Edison nominatie in de categorie Pop. Snelle bracht als eerste Nederlandse artiest een documentaire uit op Netflix, genaamd ‘Zonder Jas Naar Buiten’. Zijn album ‘Lars’ met daarop de megahit ‘Blijven Slapen’ met zangeres Maan kwam binnen op #1 in diverse hitlijsten en is het méést gestreamde album van 2021. In oktober startte Snelle samen met zijn De Lieve Jongens Band een succesvolle theatertour door heel Nederland. Voor deze tour, genaamd ‘FF Tussen Ons’, werden meer dan 35.000 tickets verkocht.

 

Het jaar 2022 startte met een uitverkochte spectaculaire show in de Lotto Arena Antwerpen. Snelle maakt dit jaar zijn theatertour af, er staan drie uitverkochte shows in AFAS Live op de planning en samen met De Lieve Jongens Band is Snelle te zien op de grotere festivals in Nederland en België. Inmiddels behoort hij tot één van Nederlands grootste popartiesten.

 

Maak je borst nat voor een achtbaan waar je zeker op zit te wachten!